Concediu de vis in Bahamas

Concediu de vis in Bahamas

 

Bahamas, una dintre cele mai exotice si uimitoare destinatii pentru o vacanta in doi, vine acum in centrul atentiei datorita cresterii anuale a turismului. Fiind localizat intre America de Nord si America de Sud, arhipelagul Bahamas este format din cel putin 700 insule si dispune de o clima perfecta pentru turism in orice perioada a anului.

plaja-bahamas


O mare parte din turisti aleg in general plajele acestui arhipelag, estimate ca numar la peste 2000 si potrivit studiilor efectuate pe turisti, acestea sunt si foarte curate. Sunt practicate diferite sporturi pe plaja, de la mini fotbal, volei, pana la concursuri intre grupuri pe anumite tematici.  Pe apa, in unele parti ale plajelor se practica mini concursuri de canotaj, cu turisti ca participanti, chiar daca acestia nu sunt experti in caiac canoe aceste concursuri atrag de fiecare data privirile si interesul celor prezenti!

 

De asemenea, o alta atractie turistica este reprezentata de Scuba Diving, dat fiind ca apa este foarte curata iar adancul marii ascunde o multitudine de specii acvatice, dar si diferite pesteri subacvatice amenajate in urma cu foarte mult timp. Scuba diving-ul este cel mai practicat sport de catre turisti, deoarece toti, si cu totii ne dorim sa vedem ce ascund adancurile acestui minunat arhipelag. Preturile pentru Scuba Diving sunt foarte reduse, astfel incat acest business este solicitat de aproape toti turistii.

 

destinatii-exotice-bahamas

Cu toate ca acest arhipelag este renumit pentru plajele si diferitele specii subacvatice, acesta beneficiaza si de o flora foarte bogata, astfel incat exista si un ecoturism foarte bogat.  Cu toate ca ecoturismul se refera si la flora subacvatica, Bahamas exceleaza si in flora terestra unde se regasesc o multime de specii florale rare, de o frumusete extraordinara. Una dintre speciile foarte interesanta este o specie de cactus, cu diferite nume in limba romana (regina noptii, cactus cu floare mare, cactus de vanilie) datorita frumusetii sale si totodata a parfumului pe care il detine, o aroma naturala de vanilie puternic mirositoare.

bahamas

Totusi, desi Bahamas este o destinatie exotica cu o multime de lucruri de vazut, nu toti turistii prefera sa viziteze de fiecare data frumusetile acestui arhipelag. In ultimii ani, numarul nuntilor in aceasta statiune exotica foarte larga a crescut si este intr-o continua ascensiune datorita faptului ca autoritatile au organizat o multime de locuri in care se pot desfasura evenimente de acest fel. Unele din aceste locuri sunt chiar la malul marii, cu un peisaj si o frumusete de neuitat.

bahamas-concediu-exotic

Noi consideram ca Bahamas trebuia vizitata cel putin o data in viata, si ca exista foarte putine destinatii la fel de exotice ca aceasta!

Acest articol a fost publicat în Concediu Perfect. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *